de Ideeënfabriek

In een voormalige Philipsfabriek aan de rand van Uden is nu een verzamelgebouw voor communicatie, creatie en innovatie gevestigd: de Ideeënfabriek. Het fraai verbouwde pand huisvest een breed scala aan ondernemers binnen de reclame-, internet en grafische branche. In het pand bevindt zich ook het IdeeCafé: ‘de perfecte netwerkomgeving voor ondernemend Uden en omgeving’.

Extra service
In de Ideeënfabriek hangt met ingang van 2016 een sentimentdashboard van Emotiepeiler. Mirjam van Lamoen, eigenaar van de Ideeënfabriek, wil hiermee een extra service bieden aan gasten en huurders van het gebouw. “Dankzij Emotiepeiler hebben we een real-time dashboard waarop we kunnen zien hoe huurders en externe bezoekers het werken en de bijeenkomsten in de Ideeënfabriek ervaren.”

Zelf topics bepalen
De eigenaren van de Ideeënfabriek kunnen zelf bepalen welke topics ze willen meten en tonen in het dashboard. Tegelijkertijd kunnen zij ook de huurders bij tijd en wijle een indicatie geven van hoe de vlag van hun merk er op social media bijhangt.

– Mirjam van Lamoen
Initiatiefnemer De Ideeënfabriek

.button-5da7e4834bfda { margin-bottom: 15px; margin-top: 0px; min-width: 0px !important; } .button-5da7e4834bfda { background-color:#277ace; } .mk-button.button-5da7e4834bfda.flat-dimension:hover { background-color:#252525 !important; }

Start typing and press Enter to search

Emotiepeiler-Jazz-in-Duketown-sentiment