Zeker van de Zaak

De services van Zeker van de Zaak zijn speciaal ontwikkeld om mkb’ers te ontzorgen en continu verder te helpen in het digitaal ondernemen, als essentiële uitbreiding van hun huidige manier van zaken doen. Eenvoudig, snel, veilig en duurzaam. En met meer sales, betere marges én een verhoogde loyaliteit als gevolg.

Om inzichten te krijgen hoe de klanten van Zeker van de Zaak het doen op social media, heeft Emotiepeiler een Dashboard opgezet.

Nu kunnen de marketeers van Zeker van de Zaak er voor zorgen dat het sentiment over de klanten waar ze voor werken positief, neutraal of negatief zijn. Met deze kennis zijn ze in staat om door middel van de inzichten die het dashboard biedt, beter in te spelen op het gevoel van prospects en huidige klanten van de mkb’ers die ze ontzorgen.

.button-5da7e4cd737a3 { margin-bottom: 15px; margin-top: 0px; min-width: 0px !important; } .button-5da7e4cd737a3 { background-color:#277ace; } .mk-button.button-5da7e4cd737a3.flat-dimension:hover { background-color:#303030 !important; }
Most Recent Projects

Start typing and press Enter to search

emotiepeiler-man-U-sentiment-analyse