FAQ

#box-icon-5da7de46f0808 h4 {color:#ffffff!important;}
.full-width-5da7de46ef073 { min-height:100px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:0px; } #background-layer--5da7de46ef073 { background-image:url(http://www.emotiepeiler.nl/wp-content/uploads/2016/01/banner.jpg); background-position:left top; background-repeat:no-repeat; ; }
1. Kan ik het standaardpakket ook verder uitbreiden?

Dat kan zeker. Het standaarddashboard kan als volgt worden uitgebreid:
– 9 hashtags extra = €25,- pm
– 3 metertjes extra (max 9) inclusief 1 extra feed post = €25,- pm
Verder is het mogelijk om de achtergrond dynamisch te maken of te animeren,
de kosten hiervoor zijn op aanvraag.

2. Werkt Emotiepeiler op elk beeldscherm?

Ja. Natuurlijk gebruiken ledschermen tijdens events een andere resolutie dan computerschermen, maar Emotiepeiler kan worden geoptimaliseerd voor elk scherm.

3. Kan Emotiepeiler ook gekoppeld worden aan andere social media dan Twitter?

Op dit moment nog niet, maar onze data scientists zijn hard aan het werk om het aantal kanalen binnenkort uit te breiden

4. Wat betekent maandelijks opzegbaar precies?

Heel simpel. Je kunt je abonnement altijd opzeggen. Doe je dat voor de 15e van de maand, dan eindigt het abonnement dezelfde maand. Doe je dat op de 15e of later, dan eindigt het abonnement de maand daarop.

5. Hoe lang duurt het om een standaarddashboard op te zetten?

Na het akkoord van de offerte duurt het ongeveer 3 werkdagen om een dashboard op te zetten.

6. Wat is het bereik van Emotiepeiler?

In feite is ons bereik direct gekoppeld aan het bereik van Twitter. Op dit moment zijn er zo’n 2,8 miljoen twitterende Nederlanders.

7. Hoe werkt de technologie achter Emotiepeiler?

De intelligentie van Emotiepeiler zit in een gepatenteerd algoritme om de ‘polariteit’ van tekstberichten te bepalen. De essentie is menselijke input; voor het ‘bouwen’ van het algoritme hebben experts tienduizenden tweets geanalyseerd en aangegeven of de berichten positief, negatief of neutraal waren. Daarbij gaven ze ook aan welke woorden of zinsdelen die ‘lading’ bepaalden. Het algoritme is in staat om van die input te leren en ook nieuwe informatie mee te nemen. Daardoor kan het ook ‘getraind’ worden, voor nóg betere analyse of om een nieuwe taal te leren.

8. Wat gebeurt er met de data die Emotiepeiler verzamelt?

Emotiepeiler onthoudt alleen de ingegeven keywords. De tweets zelf worden per definitie niet opgeslagen.

9. Welke organisatie is de drijvende kracht achter Emotiepeiler?

Emotiepeiler is een unit van Adversitement, een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in ‘data process management’. Adversitement helpt bedrijven om alle relevante informatie die door hun klanten wordt gegenereerd (zowel online als offline) samen te brengen en om te zetten naar betrouwbare inzichten. Met die inzichten kunnen merken hun producten en services verbeteren en de optimale customer experience creëren.

10. Werkt Emotiepeiler samen met partners of resellers?

Jazeker. We werken inmiddels samen met een viertal enthousiaste resellers. Als je wilt weten hoe dat werkt, neem dan even contact op met Robert Pasman.

#mk-accordion-5da7de46f2c31 .mk-accordion-pane{ background-color: #fff; }
.full-width-5da7de46f100d { min-height:100px; padding:10px 0 0px; margin-bottom:0px; } #background-layer--5da7de46f100d { background-position:left top; background-repeat:repeat; ; }
.button-5da7de470676d { margin-bottom: 25px; margin-top: 5px; min-width: 0px !important; } .button-5da7de470676d { background-color:#66a500; } .mk-button.button-5da7de470676d.flat-dimension:hover { background-color:#66a500 !important; }

Start typing and press Enter to search